Teren tenis

Montaj teren tenis

Gazonul artificial pentru un teren de tenis reprezinta solutia ideala atat datorita costurilor de intretinere reduse cat si datorita faptului ca permite ca jocul de tenis sa se desfasoare in conditii optime, indiferent de conditiile atmosferice. De ar trebui sa alegi pentru terenul de tenis un gazon artificial, nu natural? In primul rand datorita faptului ca acesta nu necesita atata ingrijire ca si cel natural, nu necesita irigare, fertilizatori sau alte nenumarate procese de intretinere. Drept urmare si costurile gazonului artificial sunt reduse semnificativ. Indiferent de vremea de afara, gazonul artificial isi pastreaza conditia intacta, activitatea pe terenul de tenis putandu-se desfasura in conditii normale.

Teren sintetic de tenis

Gazonul artificial nu aluneca spre deosebire de zgura sau de gazonul din iarba naturala, reduce riscul accidentarilor, protejeaza pielea si incheieturile jucatorului in caz de cadere. Datorita elasticitatii oferite, gazonul artificial sporeste considerabil calitatea jocului.
Un teren destinat jocului de tenis trebuie sa masoare cel putin 600mp, dimensiune omologata de ITF care permite desfasurarea jocului de tenis in cele mai bune conditii. Un teren de tenis amenajat cu ajutorul gazonului artificial va avea o inaltime a firului cuprinsa intre 13-26mm. Daca se depaseste aceasta inaltime, nu se va mai permite saritura mingii specifica tenisului. Gazonul artificial se poate monta pe ciment sau pe asflat si se va stabiliza cu nisip cuartos.

Va oferim

 • Amenajarea bazelor sportive

  Terenuri de fotbal, minifotbal, tenis, handbal, baschet, volei, rugby, golf, etc

 • Pavimentarea cu suprafete sintetice

  Poliuretan sau tartan pentru terenuri de tenis si baschet, diferite culori.

 • Furnizarea si montarea de rulori gazon

  Diferite culori, cu linii de demarcatie de culoare alba.

 • Consultanta

  Fie ca vreti sa incepeti un nou proiect sau fie ca aveti un proiect in derulare , specialistii firmei va ofera consultanta gratuita si suport logistic pentru realizarea acestuia la cele mai inalte standarde de calitate.

 • Proiectare

  Departamentul de proiectare va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru ca proiectul dvs., sa se finalizeze si sa corespunda cerintelor, respectand toate normele si detaliile din punct de vedere sportiv si functional.

 • Dotari

  Pentru realizarea oricarui teren de sport va oferim toata gama profesionala de materiale si instalatii sportive: porti de fotbal, panouri baschet , plase de protectie, tabele de scor, etc – majoritatea fiind importate.

Gazonul sintetic

Montaj

Cartea noastra de vizita o reprezinta peste 250 de terenuri sport realizate cu gazon sintetic in toata tara de firma noastra.

Mentenanta
Lucrari de mentenanta si intretinere pentru suprafetele cu gazon sintetic ,prin priere, si desfacerea materialului de umplutura, in mod regulat.
Utilaje
Montarea gazonului artificial este o activitate minutioasa si trebuie efectuata cu atentie pentru a avea siguranta ca rezultatul este unul excelent si care va avea nevoie de intretinere minima.
Despre gazonul sintetic
In functie de materialul din care este confectionat (polipropilena sau polietilena), de structura si dimensiunile firelor (inaltime, grosime, multifilament sau monofilament) gazonul decorativ are o garantie ce variaza in timp.
Avantaje gazon sintetic

Fata de un teren de fotbal natural, terenul sintetic prezinta conditii asemanatoare si in plus ofera si cateva avantaje:
– rezistenta sporita;
– posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp;
– conditii bune de joc;
– viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia mingii;
– costuri de intretinere reduse;
– aspect impecabil al terenului de joc;
– pretabil atat pentru terenurile de amatori, cat si pentru cele de profesionisti.
– reduce riscul de accidentari,protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor.

Seriozitate
Punctualitate
Tehnologii moderne
Acoperire nationala
Garantie
Mentenanta
teren tenis
executie_255
mentenanta gazon artificial
circuit atletic