Teren fotbal

Montaj teren fotbal

Gazonul unui teren natural are nevoie de un anumit timp pentru restaurare si cel mai adesea este necesar jocul pe un alt teren. Un teren de fotbal din gazon artificial este insa practicabil intreg anul.

Gazonul artificial a stiut cum sa convinga si lumea fotbalului. UEFA si FIFA au autorizat incepand cu anul 2005 folosirea gazonului artificial pe post de suprafata de joc pentru antrenamente si meciuri dar si pentru turneurile internationale si nationale.Un teren de fotbal artificial modern este o suprafata de joc care iti permite sa bucuri de un atrenament sau de un meci fara sa te ingrijorezi cu privire la timpul de afara.

Teren sintetic fotbal

Pentru amenajarea terenurilor de fotbal exista mai variante de gazon cu inaltimea firelor de iarba diferite.Gazonul sintetic cu inaltimea firului de 40 sau 60 mm este doar una din multele variante. Firul de iarba sintetica, poate fi fibrilat sau monofilament . Cel fibrilat este mai rezistent in timp, agreat de FIFA si UEFA. In schimb firul monofilament imita aproape perfect firul de iarba naturala, fiind mult mai aspectos. Un aspect de care trebuie sa se tina cont este suprafata pe care se monteaza gazonul artificial, poate fi din bitum, placa de beton armat, sau un pat de piatra concasata foarte bine tasata.Piatra concasata este recomandata de toti producatorii de gazon sintetic oferind un drenaj de 100%.

Va oferim

 • Amenajarea bazelor sportive

  Terenuri de fotbal, minifotbal, tenis, handbal, baschet, volei, rugby, golf, etc

 • Pavimentarea cu suprafete sintetice

  Poliuretan sau tartan pentru terenuri de tenis si baschet, diferite culori.

 • Furnizarea si montarea de rulori gazon

  Diferite culori, cu linii de demarcatie de culoare alba.

 • Consultanta

  Fie ca vreti sa incepeti un nou proiect sau fie ca aveti un proiect in derulare , specialistii firmei va ofera consultanta gratuita si suport logistic pentru realizarea acestuia la cele mai inalte standarde de calitate.

 • Proiectare

  Departamentul de proiectare va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru ca proiectul dvs., sa se finalizeze si sa corespunda cerintelor, respectand toate normele si detaliile din punct de vedere sportiv si functional.

 • Dotari

  Pentru realizarea oricarui teren de sport va oferim toata gama profesionala de materiale si instalatii sportive: porti de fotbal, panouri baschet , plase de protectie, tabele de scor, etc – majoritatea fiind importate.

Gazonul sintetic

Montaj

Cartea noastra de vizita o reprezinta peste 250 de terenuri sport realizate cu gazon sintetic in toata tara de firma noastra.

Mentenanta
Lucrari de mentenanta si intretinere pentru suprafetele cu gazon sintetic ,prin priere, si desfacerea materialului de umplutura, in mod regulat.
Utilaje
Montarea gazonului artificial este o activitate minutioasa si trebuie efectuata cu atentie pentru a avea siguranta ca rezultatul este unul excelent si care va avea nevoie de intretinere minima.
Despre gazonul sintetic
In functie de materialul din care este confectionat (polipropilena sau polietilena), de structura si dimensiunile firelor (inaltime, grosime, multifilament sau monofilament) gazonul decorativ are o garantie ce variaza in timp.
Avantaje gazon sintetic

Fata de un teren de fotbal natural, terenul sintetic prezinta conditii asemanatoare si in plus ofera si cateva avantaje:
– rezistenta sporita;
– posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp;
– conditii bune de joc;
– viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia mingii;
– costuri de intretinere reduse;
– aspect impecabil al terenului de joc;
– pretabil atat pentru terenurile de amatori, cat si pentru cele de profesionisti.
– reduce riscul de accidentari,protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor.

Seriozitate
Punctualitate
Tehnologii moderne
Acoperire nationala
Garantie
Mentenanta
teren tenis
executie_255
mentenanta gazon artificial
circuit atletic