Montaj gazon sintetic

Montaj teren sintetic

Atunci cand se realizeaza montajul unui teren sintetic, trebuie urmati si respectati pasi de montare care sunt esentiali pentru ca pe suprafata de joc sa se poata desfasura activitati sigure.
Inainte de a incepe montarea gazonului sintetic pe un teren sportiv, pregatirea terenului este fara doar si poate unul dintre cele mai importante aspecte, de care trebuie sa se tina cont.
O etapa importanta este aceea de: marcajul terenului:
Pentru marcarea terenului se verifica mai intai daca unghiurile sunt la 90 grade dupa care se trece la trasajul terenului.
Adaugarea de nisip fin la radacina firelor de iarba sintetica este un pas important si necesar.
Adaugarea nisipului va ajuta la adaugarea unei greutati necesare gazonului pentru a se fixa bine si auta firele de nisip sa stea drepte.
Pentru terenurile de fotbal se aplica granule de cauciuc.

Montaj gazon sintetic

Montarea gazonului sintetic se efectueaza cu utilaje profesionale, printre furnizori nostri in acest domeniu se numara si firma
SMG – Germania.Monatrea de gazon sintetic se poate face pentru terenuri sportive ca: fotbal, tenis de camp, handbal, baschet, golf, etc

Va oferim

 • Amenajarea bazelor sportive

  Terenuri de fotbal, minifotbal, tenis, handbal, baschet, volei, rugby, golf, etc

 • Pavimentarea cu suprafete sintetice

  Poliuretan sau tartan pentru terenuri de tenis si baschet, diferite culori.

 • Furnizarea si montarea de rulori gazon

  Diferite culori, cu linii de demarcatie de culoare alba.

 • Consultanta

  Fie ca vreti sa incepeti un nou proiect sau fie ca aveti un proiect in derulare , specialistii firmei va ofera consultanta gratuita si suport logistic pentru realizarea acestuia la cele mai inalte standarde de calitate.

 • Proiectare

  Departamentul de proiectare va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru ca proiectul dvs., sa se finalizeze si sa corespunda cerintelor, respectand toate normele si detaliile din punct de vedere sportiv si functional.

 • Dotari

  Pentru realizarea oricarui teren de sport va oferim toata gama profesionala de materiale si instalatii sportive: porti de fotbal, panouri baschet , plase de protectie, tabele de scor, etc – majoritatea fiind importate.

Gazonul sintetic

Montaj

Cartea noastra de vizita o reprezinta peste 250 de terenuri sport realizate cu gazon sintetic in toata tara de firma noastra.

Mentenanta
Lucrari de mentenanta si intretinere pentru suprafetele cu gazon sintetic ,prin priere, si desfacerea materialului de umplutura, in mod regulat.
Utilaje
Montarea gazonului artificial este o activitate minutioasa si trebuie efectuata cu atentie pentru a avea siguranta ca rezultatul este unul excelent si care va avea nevoie de intretinere minima.
Despre gazonul sintetic
In functie de materialul din care este confectionat (polipropilena sau polietilena), de structura si dimensiunile firelor (inaltime, grosime, multifilament sau monofilament) gazonul decorativ are o garantie ce variaza in timp.
Avantaje gazon sintetic

Fata de un teren de fotbal natural, terenul sintetic prezinta conditii asemanatoare si in plus ofera si cateva avantaje:
– rezistenta sporita;
– posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp;
– conditii bune de joc;
– viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia mingii;
– costuri de intretinere reduse;
– aspect impecabil al terenului de joc;
– pretabil atat pentru terenurile de amatori, cat si pentru cele de profesionisti.
– reduce riscul de accidentari,protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor.

Seriozitate
Punctualitate
Tehnologii moderne
Acoperire nationala
Garantie
Mentenanta
teren tenis
executie_255
mentenanta gazon artificial
circuit atletic